Cautare

5064 de rezultate pentru "rezultate titularizare valcea 2010" (4.30 secunde)
Proiectele finantate vizeaza realizarea unor sisteme de alimentare cu apa, epurare sau canalizare în comunele Pausesti Maglasi din Vâlcea, Eselnita si Salcia din Mehedinti. ... Din cele 32 de proiecte depuse la nivel national, doar doua au fost din Oltenia, ambele din judetul Vâlcea.
  Oltul a exportat si a importat cel mai mult În primele sase luni ale acestui an, la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, exporturile de marfuri au înregistrat cea mai ridicata valoare în Olt - 4,1 miliarde de lei, adica o pondere de 51,5% din totalul exporturilor, urmat de Vâlcea - 23,7%, Dolj - 17,5%, Mehedinti - 5,9% si Gorj - 1,4%.
Oltul, campion la exporturi Conform informatiilor de la DRS, în cadrul judetelor din Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, în ceea ce priveste exportul de marfuri, Doljul este pe locul trei, dupa Olt si Vâlcea.
Oltul, campion la exporturi Conform informatiilor de la DRS, în cadrul judetelor din Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, în ceea ce priveste exportul de marfuri, Doljul este pe locul trei, dupa Olt si Vâlcea.
„Pe fondul aplicarii legilor fondului funciar si al dizolvarii fostei întreprinderi de exploatare a lucrarilor de îmbunatatiri funciare, sistemul de irigatii din judetul Vâlcea, care cuprindea 10.894 de hectare, a fost distrus în cea mai mare parte, iar conductele, hidrantele si aripile de ploaie din aluminiu au fost topite si vândute pe diferite piete din afara tarii“, a declarat Ion Câlea, presedintele CJ Vâlcea.
Angajatii SC Oltchim SA nu au mai iesit ieri în strada sa protesteze în fata Prefecturii Vâlcea.
Aproximativ 1.500 de tineri din Ramnicu Valcea si-au depus dosarele pentru a obtine un apartament ANL din cele 108 care vor fi gata in aceasta vara in cartierul Ostroveni, pe faleza raului Olt. ... 962/2001“, a declarat Daniel Ionescu, purtatorul de cuvant al Primariei Ramnicu Valcea.
Un preot din comuna Creteni - Valcea sustine ca a fost tras in piept de compania ceha CEZ - furnizorul de energie electrica din zona Olteniei, fiind taxat suplimentar pentru curentul primit in 2008 de biserica parohiala din localitate.
Drumul Judetean 651B Balcesti - Gorunesti din judetul Valcea va fi modernizat cu fonduri europene. ... „Este foarte important ca in perioada de criza economica sa implementam proiecte mari atat pentru infrastructura in sine, cat si pentru locurile de munca nou-create“, a declarat Ion Calea, presedintele CJ Valcea.
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt. ... Obiectivul proiectului il reprezinta sustinerea dezvoltarii economice si sociale echilibrate a teritoriului situat la granita judetelor Olt si Valcea.
Unele magazii si cladiri ale statiunii au fost deja cumparate de o firma din Valcea, de care se leaga numele lui Dinel Staicu. ... Firma din Valcea a cumparat niste magazii si doua sedii de ferma la Cotofeni si la Simnic", a precizat Pintilie.
Valcea, probleme la imprumuturile in valuta In judetul Valcea, totalul restantelor este de aproape patru milioane de lei, dar 99% din ele provin de la creditele in valuta.
Astfel, cele mai multe dizolvari voluntare au fost in Municipiul Bucuresti (3.601 societati, in crestere cu 463%), judetul Bihor (1.019 societati, mai mult cu 672%), judetul Brasov (805 societati, mai mult cu 576%), judetul Arges (752 societati, in crestere cu 691%) si judetul Valcea (744 societati, cu 736% mai multe).
In urma reorganizarii sectorului energetic din Romania, in componenta primei societati, Electra, vor intra Complexurile Energetice din Oltenia (Turceni, Rovinari si Craiova), Nuclearelectrica, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), si trei sucursale ale Hidroelectrica, SH Valcea, SH Targu Jiu si SH Sibiu, precum si Hidroserv Ramnicu Valcea, scrie Wall-Street.
Trei presedinti de Consilii Judetene din Oltenia, Dolj, Gorj si Valcea, au fost vineri prezenti la Craiova, la prezentarea autospecialelor care vor reduce semnificativ timpul de interventie al pompierilor.
Primaria din Ramnicu Valcea a anuntat ca, la sfarsitul saptamanii vitoare, pe strada Buda se va asfalta si ultima portiune ramasa neamenajata din aceasta artera de circulatie.
In Valcea, s-au inregistrat 39 de insolvente, fata de 29 in luna aprilie si 37 in martie. ... Si in Valcea se observa "apetit"
Sectiunea 2, Boita-Cornetu are o lungime 30,35 km si se situeaza pe teritoriul judetelor Sibiu (km 14+150 - km 25+200) si Valcea (km 25+200 - km 44+500).
Asa cum anuntase imediat dupa ce a aflat ca va fi imprumutata de Oltchim Ramnicu Valcea, handbalista Melinda Geiger a ales sa joace pana in vara la o echipa din strainatate. ... de la Valcea vor sustine primul meci din 2012 in Liga Campionilor, pe terenul formatiei slovene Krim Ljubljana.
Jucatoarele de la Otchim Ramnicu Valcea au intrat in febra meciului de duminica, de pe teren propriu, cu echipa franceza Metz, din cadrul etapei a doua a grupelor principale din Liga Campionilor.
google-analytics.com